Plattsättare Stockholm Utbildade plattsättare i Stockholm

Söker du prisvärda och kunniga plattsättare i Stockholm? Då är du varmt välkommen att kontakta vår byggfirma. Vi erbjuder tjänster inom kakelsättning till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Våra kakelsättare har lång erfarenhet av yrket och sätter klinker och andra keramiska plattor i badrum, kök eller hall. Som en seriös aktör lägger vi stor vikt vid att plattsättningen ska bli korrekt utförd med ett väl genomfört underarbete. Under den tid vi varit är verksamma har vi satt kakel och klinker hos nöjda kunder på orter som Täby, Lidingö och Södertälje. Vi delar gärna med oss av referenser och kakelinspiration på förfrågan!

Boka ett kostnadsfritt hembesök Våra plattsättare hjälper dig att planera ditt projekt

Det finns mycket att tänka på vid en plattsättning i badrum. Reglerna kring våtrum är hårda, till exempel måste även små toaletter ha våtrumsskikt, och det är viktigt att sättningen av kakel och klinker lever upp till kraven. Våra plattsättare erbjuder en fri konsultation. En sådan är ett utmärkt tillfälle för dig som funderar på att anlita oss att få en tydlig bild över ditt projekts möjligheter.

Hembesök inom 48 timmar

Våra tillgängliga medarbetare bokar in ett besök på den adress där plattsättningen ska äga rum. Den hantverkare som kommer hem till dig mäter det badrum eller övriga utrymmen där kaklingen ska ske. Vi ser även noggrant över förutsättningarna för projektet och tar fram detaljerade uppgifter till en offert.

Experter på kakel och klinker

Våra plattsättare i Stockholm gör en projektplan som säkerställer att arbetet går smidigt. Hur lång tid en plattsättning tar beror naturligtvis på ytan som ska kaklas. I snitt kan du räkna med att arbetet tar några dagar att utföra. Om du anlitar oss för att sätta golvplattor bör du även vänt något dygn innan du går på det nylagda golvet. Våra plattsättare informerar dig om vad som gäller i ditt fall. Om du har frågor angående kakelsättning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via formuläret här på sidan.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om våra plattsättare

Jag har positiva erfarenheter av att anlita Andreas och Johan. Bara någon dag efter att jag kontaktar firman fick jag en offert. Plattsättaren som kom hem till mig gjorde ett bra jobb och jag kunde använda mitt rotavdrag.

L. Sandén Plattsättning badrum Järfälla

Vi anlitade firman för kakling och renovering av en tvättstuga. De hade bra idéer och hittade lösningar som vi aldrig skulle tänkt på själva. Punktliga hantverkare som städade ordentligt efter sig och skyddade resten av lägenheten från byggdamm.

Fam Karlsson Nytt kakel Södermalm

En firma som gav ett mycket bra bemötande. De tog hand om rubbet från tätskikt till val av fog och de hjälpte oss att hitta den typ av natursten som vi var intresserade av.

Lasse Lindqvist Plattsättning Hammarby sjöstad

Ett tryggt val när du behöver plattsättare Försäkringar och certifieringar

Då du anlitar oss tar du hjälp av en seriös aktör som innehar alla nödvändiga ansvarsförsäkringar och certifieringar. När du i egenskap av privatpersoner tar hjälp av våra plattsättare kan du använda dit rotavdrag. Tack vare subventionen kan du sänka din kostnad för plattsättning i badrum. Rotavdraget låter dig dra av 30 % av arbetskostnaderna och du har rätt till ett avdrag på upp till 50 000 kronor per år. Om ni är två sammanboende som äger er fastighet tillsammans kan ni lägga ihop era summor och dra av 100 000 kronor. Kontakta oss så berättar vi mer!