Kostnad Badrumsrenovering Stockholm? Begär ett kostnadsförslag för er badrumsrenovering!

Ta emot en kostnadsfri offert Fyll i offertförfrågan och få svar snabbt

När ni kontaktar oss bokar vi gärna in ett gratis hembesök för att ni ska kunna få precis information gällande er kostnad för att renovera badrum. Vi arbetar kundfokuserat och behandlar er offertförfrågan inom 48 timmar. Våra hantverkare i Stockholm utför alla typer av badrumsrenoveringar och koordinerar hela projektet från början till slut.

Vi är noggranna med att specificera kostnad för att renovera badrum i offerten så att våra kunder ska få en tydlig bild över de olika delar som ingår och enkelt kunna kalkylera ett eventuellt rotavdrag. Vid badrumsrenoveringar kan det vara en god idé att se över husets tätskikt eftersom det ofta är en svag punkt. Kontakta oss direkt så gör vi ett gratis besök hos er för att kunna uppskatta arbetets storlek. Under vårt besök tar vi del av era önskemål och mäter det aktuella utrymmet så att vi kan ge er ett exakt pris för badrumsrenovering. Det är viktigt för oss att ni ska känna er trygga med oss som hantverkare och känna tillit.

Tidigare projekt av oss på Badrumsrenoveringar Stockholm Söker ni en väletablerad byggfirma för en badrumsrenovering?

Tidigare kunders omdömen om våra badrumrenoveringar i Stockholm Vi tackar för era fina omdömen

Mycket detaljerad offert med olika delar för arbetskostnad och materialkostnader. Badrumsrenovering Stockholm totalrenoverade vårt badrum och de utförde ett noggrant arbete. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Lars och Margareta L. Badrumsrenovering Sollentuna

Vi ville bygga ett nytt duschutrymme och anlitade därför Badrumsrenovering Stockholm. De hjälpte oss med att kakla väggarna och byta golvbrunn. De hade ansvar för hela renoveringen från början till slut vilket kändes mycket tryggt.

Klara & Henrik Ny dusch Järfälla

Badrumsrenovering Stockholm hjälpte mig med att byta ut de befintliga produkterna i mitt gamla badrum. De satte in nya och mer energisnåla produkter i form av tvättställ, toalettstol och en ny kran. Är mycket nöjd!

Sandra Hansson Nytt badrum Stockholm

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Ett försäkrat byggföretag