Om Badrumsrenoveringar Stockholm

Ett byggföretag i Stockholm med spetskompetens inom badrumsrenoveringar

Ett byggföretag i Stockholm med spetskompetens inom badrumsrenoveringar

Söker du ett företag med lång erfarenhet av att utföra lyckade badrumsrenoveringar i Stockholm? Vi är en byggfirma som åtar oss små som stora renoveringar på totalentreprenad. Då vi har egna rörmokare och certifierade hantverkare inom alla yrkesgrupper kan vi koordinera din badrumsrenovering.

Vi arbetar över hela Stockholm och vi har bland annat renoverat badrum åt kunder i Sollentuna, Nacka och Bromma. Tack vare hantverkarnas arbete och ledord som noggrannhet och tydliga avtal får vi en stor del av våra uppdrag på rekommendation av tidigare kunder. Vi har fokus på kundnöjdhet och lämnar aldrig ett projekt innan du som anlitat oss är 100 % tillfreds med vårt arbete.

Boka Tid
Boka en gratis konsultation

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte

Boka en gratis konsultation

Behörig och hantverksskicklig personal

Andreas Lindström och Johan Morelius


Kundansvarig

08-446 85 280

Kontakta Oss
Ett tryggt val för din badrumsrenovering

Ett tryggt val för din badrumsrenovering

Som en seriös byggfirma värdesätter vi din och våra medarbetares trygghet. Vi är entreprenadförsäkrade genom If och rörmokarna i vårt systerbolag EM Rör är certifierade av branschorganisationen Säker Vatten. Samtliga hantverkare är behöriga för sina respektive uppgifter och när vi tar in arbetskraft utifrån för projektanställningar säkerställer vi att de lever upp till våra höga krav på yrkesskicklighet. Vi åtar oss uppdrag såväl från företag och bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Tack vare ett brett nätverk och en smidig arbetsprocess kan vi hålla din kostnad för att renovera badrum på en mycket bra nivå.

Ett byggföretag med goda referenser

Under den tid vi varit verksamma har vi haft nöjet att hjälpa en stor mängd kunder att förverkliga bygg- och renoveringsprojekt. Vi åtar oss de flesta typer av uppdrag, men har kommit att specialisera oss på köks- och badrumsrenoveringar. Arbeten i våtrum ställer höga krav. Vi behärskar alla delar av arbetsprocessen och förser dig med de intyg du kan komma att behöva. När du kontaktar bjuder vi gärna på badrumsinspiration och visar bilder och skisser från tidigare renoveringar.​

Våra certifieringar, försäkringar och samarbetspartners

Vår byggfirma i Stockholm värdesätter din trygghet

Fri Offert