Stambyte Stockholm

Vi tar hand om hela ert stambyte i Stockholm

Vi tar hand om hela ert stambyte i Stockholm

Att göra ett stambyte innebär att rör och ledningar byts ut. Det behövs göras när de gamla rören blir slitna och riskerar att spricka, vilket kan orsaka stora skador på byggnaden och dess inventarier. Ett stambyte är oftast kostsamt och det är en av de största investeringar en fastighetsägare kan göra. Det är därför viktigt att anlita en seriös aktör. Vi har många års erfarenhet av att koordinera rörmokare och andra hantverksgrupper för välplanerade och kvalitativa stambyten. Vi utför stamrenovering i Sollentuna och på Lidingö åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi har hantverkare inom alla relevanta yrkesgrupper och renoverar även badrum i samband med stambyten.

Offert Stambyte
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Stambyte Stockholm garanterar ett felfritt arbete

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök där stambytet ska ske genom att fylla i formuläret nedan. Våra hantverkare kommer sedan att kontakta dig inom 48 timmar. Vi kommer att besöka dig för att kunna upprätta en offert där vi tydligt och klart preciserar din kostnad för att byta stammar, och vi gör också en uppskattning över hur lång tid arbetet kommer att ta samt hur omfattande det kommer att bli.

En fri besiktning av fastighetens stammar

Konsultationen utför av en erfaren projektledare och den ger oss ett tillfälle att göra en första okulär besiktning av stammarnas skikt . Vi tror på en tydlig kommunikation och för oss är det viktigt att våra eventuella kunder förses med en detaljerad offert inför ett stambyte i en villa, hyresrätt eller bostadsrätt.

Anlita en erfaren firma för ett kvalitativt stambyte i Stockholm

Att anlita oss för stambyte i Stockholm skall innebära både kvalitet och trygghet för dig som kund. Våra medarbetare är erfarna och har de utbildningar som krävs för att göra ett säkert arbete. Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda både totalentreprenad och projektledning. Vi tar hand om hela arbetet från början till slut och då inkluderar vi städning samt en noggrann slutbesiktning. Tack vare en lång erfarenhet och arbetsprocess som innebär att vi aldrig ger oss innan kunden är 100 % nöjd vågar vi utlova perfekta resultat.​

Omdömen om stambyte som vi fått från tidigare kunder

Vad säger våra kunder?

Jag har enbart positiva erfarenheter av att anlita Andreas för den relining som jag behövde få utförd. Han var mycket tillmötesgående och ingav trygghet med detsamma. Jag fick en seriös känsla redan från start.

Klas Hansson
Relining Bromma

Jag är mycket nöjda med Badrumsrenoveringar Stockholm. De hjälpte oss med rörbyten och de hörde av sig tidigt för att göra ett hembesök hos oss. De påbörjade också arbetet direkt och gjorde ett mycket bra jobb.

Finn Karlsson
Rörbyten Solna

Vi anlitade SBK då vi skulle renovera vårt badrum. Vi behövde hjälp med rörbyte bland annat. Vi fick tidigt ett bra förtroende för Andreas och hans arbetskamrater. Vi är mycket nöjda med utfört arbete och rekommenderar dem gärna vidare.

Jenny P.
Renovera badrum Täby

100 % trygghet när du anlitar oss för stambyte i Stockholm

Certifieringar och försäkringar

Vi på Badrumsrenoveringar Stockholm innehar If entreprenadförsäkring. Våra rörmokare är certifierade av branschorganisationen Säker vatten vilket innebär att ni kan känna er trygga med oss när ni anlitar oss för ett stambyte i Stockholm. Våra ansvarsförsäkringar är heltäckande och eftersom vi håller oss uppdaterade om de senaste teknikerna kan vi hålla nere din kostnad för stambyte. När du anlitar oss för totalrenovering av badrum som privatperson med egen villa kan du nyttja rotavdraget, något som sänker arbetskostnaderna med 30%. Oavsett vilket behov du har så finns vi här och hjälper dig att genomföra projektet. Vår ambition är alltid att göra arbetet så smidig som möjligt för dig som kund.