Bygga badrum Stockholm

Ett säkert val när du ska bygga badrum i Stockholm

Ett säkert val när du ska bygga badrum i Stockholm

Att bygga ett nytt badrum från grunden kräver planering och eftertanke. Förutom att utrymmet ska vara funktionellt och estetiskt tilltalande ska det även följa Boverkets regler och klara de högt ställda krav som ställs på våtrum. Vi utför badrumsrenoveringar såväl i Stockholms innerstad som i kransliggande kommuner och under åren har vi haft nöjet att bygga badrum åt nöjda kunder på Södermalm och i Bromma. Då vi har ett team som innefattar rörmokare, elektriker och andra relevanta yrkesgrupper tar vi oss gärna an projekt på totalentreprenad. Om du ska bygga om badrum och vill utföra en del av arbetet själv är naturligtvis även det möjligt. Vi är flexibla och skräddarsyr våra lösningar så att de passar dig.

Offert Badrum
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi bjuder dig som ska bygga badrum på en konsultation

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Ett badrumsbygge innefattar många moment. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt möte med dig för att diskutera ditt projekt närmare. Under mötet ser vi över de frågor som du har inför din badrumsrenovering och en erfaren projektledare delar med sig av råd och tips. Hembesöket ger oss en god möjlighet att mäta och göra en okulär besiktning, något som ger oss ett bra underlag för att ta fram en detaljerad offert.

Hjälp med bygglov och konstruktionsritningar

Om du ska bygga ett nytt badrum från grunden kan du behöva göra en bygganmälan eller ansöka om bygglov, något som vi kan hjälpa dig med. Vi har lång erfarenhet av en mängd olika byggprojekt men har kommit att specialisera oss på badrumsbyggen, och våra projektledare hjälper dig gärna att rita ditt nya badrum.

Vi tar hand om alla delar av ditt badrumsbygge

När kunder anlitar oss för att bygga altan i Stockholm kan vi ta hand om hela arbetet. Vid den första kontakten erbjuder vi en projektledare som sedan ser till att samtliga moment utförs inom de tidsramar som vi gemensamt kommit fram till. Vi är noga med att ge kunden ett smidigt förfarande där vi städar efter oss och tar hand om bortforsling av överblivet byggmaterial. Vårt byggföretag gör även en slutbesiktning där vi säkerställer att resultatet lever upp till dina förväntningar.​

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om badrumsbygge

Vad säger våra kunder?

Vår förening kan rekommendera SBK. Företaget koordinerade en totalrenovation av samtliga badrum i två fastigheter (stambyte och efterföljande badrumsrenovering). Vi erbjöds en tydlig och klar kommunikation genom hela processen från offert till slutbesiktning och arbetet blev klart inom de uppsatta tidsramarna.

BRF Måsen
Totalrenovering badrum Stockholm

Byggfirman hjälpte oss att bygga ett nytt badrum i en tillbyggnad till vår villa. De tog hand om allt, inklusive ansökan om bygglov. Slutresultatet blev bättre än vi kunnat drömma om.

Anders M.
Nytt badrum Järfälla

Vi anlitade företaget för att bygga om två badrum i en äldre villa. Södertörns Bygg och Konsult kom hem till oss och vi kände att vi klickade med firman. Hantverkarna var punktliga och gjorde ett bra jobb. Rekommenderas!

Jens Andersson
Badrumsbygge Lidingö

Anlita en certifierad firma för att bygga badrum i Stockholm

Certifikat, försäkringar och samarbetspartners

Tack vare en väl inarbetat arbetsprocess kan vi hålla din kostnad för att bygga badrum på en mycket korrekt nivå. Bra priser innebär dock inte att vi tummar på vare sig kvalitet eller säkerhet. När du anlitar Badrumsrenoveringar Stockholm för att bygga badrum tar du hjälp av en firma med hantverkare i Stockholm som innehar alla nödvändiga entreprenad- och ansvarsförsäkringar. Vi är försäkrade genom If och rörmokarna i vårt systerbolag är certifierade av branschorganisationen Säker Vatten. För oss är det självklart att säkerställa att alla som befinner sig på arbetsplatsen innehar behörighet för sina arbetsuppgifter.