Tjänster Badrumsrenoveringar Stockholm

Bygga badrum

Bygga badrum

Vi har lång erfarenhet både av att att planera och att bygga badrum. Våra certifierade rörmokare, elektriker och hantverkare i Stockholm ser till att du får det badrum som du drömmer om och som passar din budget.

läs mer om att bygga badrum
Plattsättare

Vi sätter kakel och klinker

Plattsättare

Våra behöriga plattsättare är utbildade för att arbeta med alla typer kakel, klinker och natursten i badrum och andra utrymmen.

läs mer om plattsättning
Stambyte

Stambyte

Tack vare vårt systerbolag har vi tillgång till egna rörmokare. Vi kan anlitas av privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar för stambyte, och vi utför såväl kompletta som partiella byten av stammar. Vi kan även anlitas för en prisvärd relining, det vill säga rörinfodring.

läs mer om stambyte
Omdömen om tidigare badrumsrenoveringar i Stockholm

Vad säger våra kunder?

Vi fick ett mycket bra bemötande från Södertörns Bygg och Konsult. Hantverkarna var måna om att vi skulle bli nöjda med badrumsrenoveringen i vår lägenhet. En seriös och bra byggfirma som vi inte kommer tveka att anlita igen.

Malin Persson
Renovering av badrum Sollentuna

Kontaktade företaget för att sätta klinker och kakel i ett större badrum. Jag är nöjd med resultatet. Killarna som kom hem till mig hade bra idéer och de hjälpte mig att välja en snygg fog. Priset var enligt överenskommelse.

Alen S.
Kakelsättning badrum Stockholm

Vi anlitade firman för att renovera flera badrum i en äldre fastighet med fyra lägenheter. De stamrenoverade och såg till att samtliga uthyrningslägenheter fick badrum i toppskick. Kommunikation, offert, genomförande och slutbesiktning var prickfritt. Jag kan varmt rekommendera Södertörns Bygg och Konsult!

Lars Hansson
Totalrenovering badrum

Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel

Vi har alla certifikat och diplom som krävs

Begär Offert